Goda kakor



10-12 kakor

  • 5 mjuka dadlar
  • 1 ½ dl valnötter
  • 1 ½ dl cashewnötter
  • 1 dl mandlar
  • ½ dl solrosfrön
  • ½ dl kokosflingor
  • 2 msk linfrön
  • 2 msk rå kakao
  • 2 msk kakao
  • ½ äpple, urkärnat och hackat i mindre bitar
  • ½ dl agave/lönnsirap eller honung

Mixa nötter, frön och övriga ingredienser i en matberedare/mixer. Mixa till en jämn smet. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Forma smeten till runda kakor eller bars och lägg på plåten.

Torka kakorna i ca 8-10 timmar i en torkugn alternativt i en vanlig ugn i 50 rader med öppen lucka.

Viktigt att inte temperaturen överstiger 45 grader.
Servera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar